About Me

My photo
kuala terengganu, terengganu, Malaysia
Nurul Athirah ab.Latif menetap di kuala terengganu

JanGan BerHaraP PaDakU :)

11/12/13 - comel kan tarikh nie?? tp xbermakna lgsong to me ok... napela, org lapar kasih sayang sngt, tgok trikh comel2 jek ajak couple,, kau dah kenape? meroyang?? nmpak sngt, nak bercinte disebabkan tarikh yg comel.. bukan nk tetap kan tarikh pernikahan nih bahlol.!!
forget it pasal nih,, xpenting pon..  
ni about yg mgalami diriku yg cume hidup menumpang di muka bumi nih.. :)
nampak kan tarikh atas tuh? time ni jgak ak ingin menyendri lagi..dan mnyempurnakan lagi diri ni..maybe bagi ak, bosan.. kalau sendri, tp tkpe brdikari untuk dri sndri.. n skarang ak mgkin bergaduh ngan my phone tuh.. wahh2.. walaupun terperap jek dalam rumah, ak mmpu sabar prasaan nih. btw esok,lusa 15/11/13.. ak dah mule start krja.. ni la saat2 yg ak tggu, meluangkan masa di saloon.. slow2, buang perasaan nih.. dan sibukkan diri jek.. nanti awak akan tahu, betapa sibuknye sy, hingga dapat lupekan awakk.!! yess!! kite msing2 akn tgok sape dulu yg akan menyesal .. :) pagi sampai mlm kot.. awak mgkin dah terabai ngan sy.. aplagi awk yg kije pagi smpai ptg jek.. sy pon dah terbai...its okey sayang.. sikit pon sy dah tak terasa.... :D  biar sy jd diri sy yg dulu.. xde prasaan . . 
AKU YG DULU BUKANLAH SEKARANG..
DULU2 KU BAHAGIA..
SEKARANG KU MENDERITA.. :')
oke sy mmg byk trhutang budi ngan awak.. walaupun awk byak alasan untuk sy, xkluar ng ppuan ke or ntah pape.. sy tak kesah da,, sy xnk ambk thu ag pon.. suke aty awak la,  awk mgkin xpernah curang ngan saya.. tp perangai awak, mmbuatkan sy jemu.. !!
k fine,, awak kerja pagi smpai petang! petang, awk sbuk dgn bola or motor awak..! mlm bola lgi!!! berape jam awak nk main bola.. lpas bola, lepak3!! awakk..awak ingt sy xbosan ke??
sy xmintak kite brhbung cm laki bini!!! time awk sunyi awak cari sy,, tp time saya sunyi,, mane awak?? awak xfham,,!!! sy moody awak kte sy berperangai,, tp awak xfkir,, mybe awk nk kte sy yg nk betol jek.. tp semua nim sy xpnah nk gtao psal pngai awk.. 
dulu, sy CALL, awk time lpak pon awk xmarah.. boleh jek mber2 awk ckp ngan sy.. boleh jek awk reply mcg sy.. tp skrang! sy CALL. awk dh nk mrah2.. amende ni ANGAH.!!!! 
cre awak trlmpau kasar ngan sy.. n sy xsuke org yg sy sayang, kasar ngan sy.!!!!! but awk jgn myesal klao satu haru nnti sy dah mule benci awk..
bukan sy nk fkir tntang awak jek, ad jgk hal sy yg nk sy fkir.. 
oke maybe skrg sy dah mule mnjauhkan dri dari awak.. kalau mungkin satu hari nanti sy berjaya melepaskan awak, dan mbuatkan awak bnci sy.. i say ALAHAMDULLILAH..
sy dah kembali  seperti dlu :) .. skrg sy dah xnk fkir hal cinte.. oke??

SELAMAT MALAM UOLLS..  n untuk semua lelaki yg "wait me'' kt luar sane.. jgn pnah berharap  cinte dr sy.. mybe kite prnah contact.. tp xbrmakne sy akn trime,, just brkwan !
please la jgn nk  berjiwang2 bagai... xsukeee!!!!! 

No comments:

Post a Comment