About Me

My photo
kuala terengganu, terengganu, Malaysia
Nurul Athirah ab.Latif menetap di kuala terengganu

#kiSah pErsahabatan kAmi

hey! ade kau kenal budak2 nih? haa ni laa kwan2 ak, yg suke bergurau xbertempat.. hee~ mgkin tahun nie tahun last utk kite bergurau sme2, mkan sme2, ketandas, mgkin awk2 sume akn rndu nk berak bsame kn.. hehe~ mgkin awk2 sume xpnah thu, yg hati sy berat utk tggal kan rumah tu, rumah yg kite slalu bersame, andai nye kite trpisah akn dtg maybe awk2 sume dah kwen kan? hahaha mgkin slame kite brade di rumah yg pnuh istmewa byk kengan yg kite smpan, ak lebih rndu tahun 2012 , thun tu la yg merapatkan kite dn mgenal ap itu sahabat.. mergaduh, merajuk, xbertegur, tu perkara biase, mgkin tu jgk kenangan kite kt rumah tu.. :) mgkin awak2 akn rndu ble ingt sume tu.. sy mgkin boleh kehilangan seorang lelaki tp sy xboleh hilang awak2 semua.. mgkin awk thu sume ni, byk ak hadapi dgn awak2 ni.. dn kite akn brjuang utk bjaya same2, mgkin thun 2012 tu zman knak2, tp zaman knak2 lebih indh dr zaman remaja.. mgkin time tu kite bebas, tp time ni kite yg serius! Awak, sy rindu zaman tuh (2012) mgkin kite xdpt nk undur mse, nk bermain dlam blik darjah, maybe lpas brjuang, msing2 akn sibuk dgn keje sndri, bile
kite dpt, brgurau cm dlu?? mgkin ak xpnah myesal sbb dpt hdup slme brada dlam rumah tu(sekolah ler) ..time (2012) tu jgak kite kne dnda same2 sbb kne mndi tepung time smbut rye ,time tu jgak kite balik awl kalo ad kokurikulum, walaopon time tu kite agak degil la jgak, tp tu sume kenagn kan.. ,msing2 ad khidupan sndri.. tp dlm khidupan sndri tu la, byak dugaan yg kite lalui, wlaopon xbersme..:) mgkin org xkn pnah tao pshabtan kite nie, mgkin org ingat skdar suke2 je kn? tp cye la, kiteorg xpnah trpisah la, wlaopon nk p ketndas.lgi kan 'Sendawa" pon brsame kn.. hahaha..xpnah pon niat dlm hati nk terpisah.. manje kn kite org? slalu brsame.. hahah wekkk... (wee ak tgah lyan prasaan ni kot)
spe yg x kcewe kalo trpisah slme kt rumah tu(sekolah) berkepit je,.spe yg sgop? mkin jarang org yg boleh hidup tnpe shabat, tp buka ak.!  slme mne ak susah, xde nye org nk tlg selain kwan tao.. walopon kite suke merajuk, tp sayang, bkn nk syg (kekasih) jer, kwan pon dh mcm kekasih okei.. (merepek)
Kite Dah BeSar ! (tysyaramina)



No comments:

Post a Comment